Les cartes cara avall s’utilitzen per marcar que un lluitador s’ha retirat del duel per algun efecte d’habilitat o astre. Les cartes cara avall no es poden utilitzar de cap manera, ni emportar-se-les com a astre o lluitador.

Els astres es mantenen al mateix lloc i no es mouen, encara que el lluitador d’eixe duel canvie de posició.

Pisces té el valor segons el duel que s’estiga jugant, i Gemini, zero.

Gemini aplica la seua habilitat en el moment en què entra en duel. Per tant, manté la còpia original, encara que el lluitador copiat es moga o desaparega. En este cas els jugadors hauran de recordar el signe i poder de Gemini.

Taurus aplica la seua habilitat en el moment en què entra en duel. Per tant, manté el poder original, encara que el lluitador canvie de jugador. En este cas, pots utilitzar comptadors per a recordar el seu poder.

En el moment exacte en què s’utilitza i, per tant, tenint en compte la situació d’aquell moment. L’evolució posterior del duel no modifica els efectes dels astres ja usats.

En la còpia s’aplica el signe i poder de Pisces corresponent al duel en què s’ha utilitzat Gemini.

No, ja que l’habilitat de Virgo només s’aplica en finalitzar la Fase de Tria.

En este cas no es podran usar els astres que impliquen robar o revelar cartes de la baralla.

Es reincorporen a la baralla i es mescla la baralla.

S’han d’aplicar tots efectes possibles d’un astre en el moment en què es juga. No obstant això, si no es poden aplicar tots els efectes de l’astre, s’aplicaran només els possibles.

Amb el suport de: