Zodiac Duel, el nou joc de Zombi Paella

Zombi Paella prepara el seu pròxim llançament. Es tracta d’un joc de cartes nou anomenat Zodiac Duel, el primer de l’editorial pensat exclusivament per a dos jugadors. En Zodiac Duel, els jugadors es posen en la pell de Cassandra i Sibil·la, vidents que es baten en duel utilitzant els 12 signes del zodíac i el poder dels astres.

Una partida de Zodiac Duel es desenvolupa en tan sols 15 minuts i la seua varietat de cartes, efectes i combinatòria fa que cada partida siga diferents. El joc transcorre en dos fases ben diferenciades: en la primera, la fase de tria, cada jugador seleccionarà de manera estratègica 5 lluitadors i 3 astres. En la segona fase, la de duels, els dos rivals confrontaran els seus lluitadors i aniran modificant els duels amb els sorprenents poders dels astres. El primer en guanyar 3 duels d’un màxim de 5 serà qui vença. Zodiac Duel compta amb mecàniques de draft, bases i interacció directa, amb molts girs durant la partida i efectes que impacten directament en l’estratègia del rival.

El joc ha estat creat per David Heras (Maó, 1991), enginyer informàtic. Zodiac Duel és el seu primer joc publicat i rep influències d’alguns dels preferits de l’autor, com ara Keyforge i Claim. David Heras publicarà pròximament altres jocs amb altres editorials. Pel que fa a la part visual, l’il·lustrador ha estat en esta ocasió el xilé Alfredo Cáceres, especialitzat en portades de llibres i ara també jocs i videojocs (Lost in Random). Alfredo té un estil màgic, misteriós i lleugerament fosc que encaixa perfectament amb el to de Zombi Paella. L’art destaca especialment en Zodiac Duel gràcies a les seues cartes gegants de format tarot (70 x 120 mm), que el fan molt atractiu i al mateix temps portable.

Zodiac Duel està pensat per a tot tipus de jugadors, i agradarà als interessats en La Fallera Calavera per la gran varietat de cartes i l’alta interacció entre jugadors. Les partides curtes i l’alt component estratègic faran de Zodiac Duel un joc perfecte per a l’organització de tornejos. Es publicarà a principis d’estiu acompanyat d’una promoció de llançament.

Zodiac Duel
  • Autor: David Heras
  • Il·lustrador: Alfredo Cáceres
  • Editorial: Zombi Paella
  • Components: 53 cartes gegants (70x120mm)
  • Idiomes: valencià i castellà (una única versió)
  • Llançament: principis d’estiu

Z

7 Opinions sobre "Zodiac Duel, el nou joc de Zombi Paella"

  1. HOY ES 15 DE JUNIO Y NO HAY ABSOLUTAMENTE NADA DE LA PREVENTA EN VUESTRA WEB…. ¿?

  2. Vaig poder jugar una demo i desde llavors estic pujada al tren del hype! Desitjant poder tenir la meva còpia a casa!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *