VIP RIP

VIP RIP: arriba el joc més social de Zombi Paella

Zombi Paella publicarà el 27 d’octubre la seua novetat: VIP RIP, un joc de celebritats i frases lapidàries. Fins a 8 persones poden gaudir d’este joc party que oferix un mode cooperatiu i un altre competitiu per a equips. A cada ronda, un jugador assumix el paper d’Aurora l’enterradora, una dona glamurosa que només soterra celebritats. Per a guanyar, l’enterradora haurà d’utilitzar la seua imaginació per associar refranys i dites populars a difunts famosos, reals o del món de la ficció, i aconseguir que la resta descobrisca les seues associacions.

A qui correspon la frase “A cada porc li arriba el seu sant Martí?” A Adolf Hitler o a Peppa Pig? La discussió està servida, però caldrà arribar a un acord per tal de guanyar. Este nou joc d’humor negre i temàtica funerària es publicarà uns dies abans de la festivitat de Tots Sants. Es tracta de la proposta més social editada fins a la data per Zombi Paella i ha estat dissenyat pels prolífics autors de jocs de taula Eloi Pujadas (Shikoku) i Eugeni Castaño (Castle Party). En total els dos creadors acumulen més de 20 jocs publicats! Les il·lustracions són obra de Victor Medina, que ja va participar en el disseny gràfic d’Alakazum!.

VIP RIP2 versions: una en valencià i en castellà. Cadascuna compta amb 220 cartes, 192 celebritats i més de 150 refranys i frases fetes. Pel seu gran contingut divulgatiu en valencià, VIP RIP ha comptat amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana com a projecte singular de foment del valencià.

Les primeres persones que compren VIP RIP podran aconseguir la nova carta extraordinària de La Fallera Calavera: María Abradelo.

15 Opinions sobre "VIP RIP: arriba el joc més social de Zombi Paella"

 1. Estic desitjant tindre-ho. Tinc dos xiquets a casa i estem enganxats a la Fallera Calavera, però aquest té una pinta impressionant.

  1. Estic dessitjant que arribe el joc i la carta de maria abradelo!! Ja tinc la quedada en tots sants per a estrenar-lo!!!

 2. ¿Además de la diferencia de idioma, hay alguna otra diferencia entre las dos versiones?¿Hay frases/dichos distintas?

  1. Hola, hay un 10% de personajes aproximadamente que son diferentes. El resto son los mismos. Todos los refranes son diferentes en ambas versiones, aunque algunos son equivalentes, claro.

 3. Les dues versions són traduïdes una de l’altra? O tenen frases fetes diferents i val la pena comprar-se els dos jocs per parlar de coses diferents?

  1. Les frases fetes i refranys són completaments diferents, excepte alguns refrans que són similars en un idioma que en un altre. El 90% dels personatges de les 2 versions són diferents, però hi ha alguns que canvien. Per exemple, Monleón o Babalà està en la versió valenciana però no en la castellana.

  1. Hola, sí, estarà disponible a les tendes adherides a la promoció. Les anunciarem hui mateix.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *