Resol dubtes de La Família Hort

Ja has estrenat La Família Hort? T’han sorgit alguns dubtes sobre com jugar? Posem al teu abast diverses ferramentes per a resoldre qualsevol qüestió sobre el joc nou de Zombi Paella:

6 Opinions sobre "Resol dubtes de La Família Hort"

  1. En el mode de joc avançat: Quan Leticia pose una moneda sobre un producte del mercat, pot comprar-lo ella mateixa en qualsevol altra ronda? I a quin preu!?

    1. Sí, pot comprar-lo ella mateixa al preu normal i pagant-li a la banca. Ella recuperarà la moneda que havia posat al damunt del cultiu.

  2. Tinc un dubte sobre el rendiment de la cabra i la gallina. En cas de tindre més d’un d’ells adquirit (2 o més gallines, gallina i cabra juntes), es necessita un cultiu venut per a cada gallina o cabra? O amb un únic cultiu podem obtindre punts d’experiència de gallina i cabra (o 2 gallines) abeurades?

  3. Un altre dubte. Una gallina abeurada pot menjar-se 2 o més cultius i obtindre’n els punts d’experiència?

    1. Hola, la gallina pot menjar-se tots els cultius posibles però només obtindra l’experiència dels 2 primers, salutacions, Kerri Quaberga.

      1. Hola, la gallina només pot menjar un cultiu per torn. Com a màxim, per tant, durant tota la partida podria menjar-se 6 cultius (atorgant-te 6 punts en total).

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *