Rebel Princess

Rebel Princess: el nou joc de Zombi Paella

En els pròxims mesos arribarà “Rebel Princess” (“Princesa rebel”), un nou joc de cartes protagonitzat només per dones. En esta divertida proposta, Blancaneu, la Sireneta, la Ventafocs i moltes altres princeses de conte celebren una llarga festa de 5 dies. Els prínceps blaus, que no han estat convidats, intentaran infiltrar-se al ball per a proposar matrimoni a les joves. Com a princesa lliure i independent, intentaràs evitar les proposicions matrimonials. Qui aconseguirà mantenir-se soltera després de les celebracions?

Jugabilitat

“Rebel Princess” és un joc de cartes que combina tradició i modernitat. Mescla la mecànica tradicional dels jocs de bases amb variacions innovadores.

El joc es dividix en 5 rondes, que representen els 5 dies d’una festa, i en cada ronda hi ha una regla especial que introduïx una mecànica nova i fa que cada partida siga totalment diferent. La mecànica general és la dels jocs de bases, en què cada jugadora usa un número en cada basa, seguint un dels 4 colls del joc. La jugadora amb el número més alt del coll que ha iniciat la basa es quedarà totes les cartes de la basa.

Però atenció! Les jugadores hauran d’evitar quedar-se les cartes de prínceps blaus, que aporten cadascuna 1 proposició matrimonial, mentre que la granota encantada amaga un príncep que aportarà 5 proposicions. La jugadora amb menys proposicions matrimonials després de 5 rondes serà la guanyadora. A més, cada jugadora assumirà el paper d’una princesa de conte diferent i tindrà una habilitat especial que podrà utilitzar una vegada per ronda.

Guanyador del 7é Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona

Abans de publicar-se, “Rebel Princess” ja té un premi aconseguit a finals de 2020. Va ser el premi del jurat del  7é Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona, un guardó que atorga la plataforma de micromecenatge Verkami en col·laboració amb DAU Barcelona, festival de jocs de taula. El joc, aleshores un prototip anomenat “Princesas Guerreras”, va ser el més ben valorat d’entre 145 candidatures. És per este motiu, que el projecte es finançarà a través de la plataforma Verkami. Podreu ver la precompra des de la plataforma i obtindre recompenses exclusives només per a mecenes! Ja és possible seguir el projecte a Verkami!

Autoria i il·lustracions

“Rebel Princess” ha estat creat pels autors Daniel Byrne, José Gerardo Guerrero, Kevin Peláez i Tirso Virgós, i comptarà amb les precioses il·lustracions del veterà Alfredo Cáceres, responsable de l’art de “Zodiac Duel”. Este projecte és el 6é joc publicat per Zombi Paella i podrà jugar-se en valencià, castellà i anglés, amb totes les versions dins de la mateixa caixa.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *