Zombi Paella és el segell editorial creat per Enric Aguilar sota el qual es publiquen els seus jocs –La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum!- i els que puguen vindre en el futur, siguen inventats per ell o per altres autors.

Enric Aguilar va nàixer en 1985 en Dénia (la Marina Alta) i és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Té àmplia experiència com a redactor i coordinador de redacció en diversos formats, tant en publicacions electròniques com en concursos de televisió. En 2017, arran de l’èxit de La Fallera Calavera, comença a dedicar-se en exclusiva al món dels jocs de taula.

Enric Aguilar compta amb diversos col·laboradors habituals. Ren Estrugo, animador i grafista, aporta coneixements tècnics a nivell de maquetació. La seua feina és imprescindible en la posada a punt dels arxius finals que s’envien a les fàbriques de jocs de taula. A més, ha realitzat vídeos promocionals d’animació de La Fallera Calavera i Alakazum!

Esther Méndez, il·lustradora i animadora audiovisual, ha creat les il·lustracions de La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum! A banda, ha posat color a contes infantils i ha animat sèries.

D’altra banda, el també il·lustrador Víctor Medina, ha realitzat el disseny gràfic (maquetació, ideació d’icones) i la concepció dels fons de les cartes, reversos i caixa del joc Alakazum!

Pau Urios és el responsable del logotip i el disseny gràfic de la web de Zombi Paella, així com del disseny de la caixa i les instruccions del joc bàsic de La Fallera Calavera. La web de Zombi Paella corre a càrrec d’Adrià Gualde (Apps & Up).