fbpx

Zombi Paella S.L.U és una editorial de jocs de taula amb seu a Dénia creada per Enric Aguilar, autor de La Fallera Calavera. A més de publicar-los, també oferim distribució directa dels nostres jocs a les botigues que ho necessiten. Si vols vendre els nostres productes i no saps com, escriu-nos a info@zombipaella.com

Tenim un supervendes!

El joc de La Fallera Calavera es va publicar en 2014 gràcies a una campanya de micromecenatge i, tot i que només està editat en valencià, és actualment un dels jocs espanyols més venuts i ja ha superat les 50.000 unitats comercialitzades i les 9 edicions. El seu èxit ha desembocat en la publicació d’una exitosa novel·la homònima (2015), així com les expansions La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia (2015) i La Fallera Calavera 3: més enllà de la paella (2019)

Els nostres valors

Zombi Paella té la missió d’oferir entreteniment saludable per a totes les franges d’edats, sempre incorporant un valor afegit. Per exemple amb la divulgació del patrimoni cultural i etnològic de diversos territoris, així com l’aposta per llengües minoritzades (valencià, euskera, gallec). La millor mostra d’això és el nostre joc de cartes “Alakazum! Bruixes i tradicions” (2018).

A diferència d’altres editorials de jocs, no pretenem portar productes d’èxit internacional al mercat, sinó que apostem per temàtiques locals i autors autòctons. Si eres autor i tens un prototip d’un joc que pot encaixar amb la nostra editorial escriu-nos a info@zombipaella.com

L’equip de Zombi Paella

Enric Aguilar, fundador de Zombi Paella, va nàixer en 1985 en Dénia (la Marina Alta) i és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Té àmplia experiència com a redactor i coordinador de redacció en diversos formats, tant en publicacions electròniques com en concursos de televisió. En 2017, arran de l’èxit de La Fallera Calavera, comença a dedicar-se en exclusiva al món dels jocs de taula.

Zombi Paella compta amb diversos col·laboradors habituals:

Ren Estrugo, animador i grafista, aporta coneixements tècnics a nivell de maquetació. La seua feina és imprescindible en la posada a punt dels arxius finals que s’envien a les fàbriques de jocs de taula. A més, ha realitzat vídeos promocionals d’animació de La Fallera Calavera i Alakazum!

Esther Méndez, il·lustradora i animadora audiovisual, ha creat les il·lustracions de La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum! A banda, ha posat color a contes infantils i ha animat sèries.

D’altra banda, el també il·lustrador Víctor Medina, ha realitzat el disseny gràfic (maquetació, ideació d’icones) i la concepció dels fons de les cartes, reversos i caixa del joc Alakazum!

Pau Urios és el responsable del logotip i el disseny gràfic de la web de Zombi Paella i dels 3 jocs de La Fallera Calavera.

La web de Zombi Paella corre a càrrec d’Adrià Gualde (Apps & Up).