Zombi Paella S.L.U és una editorial de jocs de taula amb seu a Dénia creada per Enric Aguilar, autor de La Fallera Calavera. A més de publicar-los, també oferim distribució directa dels nostres jocs a les botigues que ho necessiten. Si vols vendre els nostres productes i no saps com, escriu-nos a info@zombipaella.com

Tenim un supervendes!

El joc de La Fallera Calavera es va publicar en 2014 gràcies a una campanya de micromecenatge i, tot i que només està editat en valencià, és actualment un dels jocs espanyols més venuts i ja ha superat les 75.000 unitats comercialitzades i les 10 edicions. El seu èxit ha desembocat en la publicació d’una exitosa novel·la homònima (2015), així com les expansions La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia (2015) i La Fallera Calavera 3: més enllà de la paella (2019) i fins i tot una obra de teatre (2021)!

Els nostres valors

Zombi Paella té la missió d’oferir entreteniment saludable per a totes les franges d’edats, sempre incorporant un valor afegit. Per exemple amb la divulgació del patrimoni cultural i etnològic de diversos territoris, així com l’aposta per llengües minoritzades (valencià, euskera, gallec). La millor mostra d’això és el nostre joc de cartes “Alakazum! Bruixes i tradicions” (2018).

A diferència d’altres editorials de jocs, no pretenem portar productes d’èxit internacional al mercat, sinó que apostem per temàtiques locals i autors autòctons. Si eres autor i tens un prototip d’un joc que pot encaixar amb la nostra editorial escriu-nos a info@zombipaella.com

L’equip de Zombi Paella

Enric Aguilar, fundador de Zombi Paella, va nàixer en 1985 en Dénia (la Marina Alta) i és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Té àmplia experiència com a redactor i coordinador de redacció en diversos formats, tant en publicacions electròniques com en concursos de televisió. En 2017, arran de l’èxit de La Fallera Calavera, comença a dedicar-se en exclusiva al món dels jocs de taula. En Zombi Paella desenvolupa la funció d’editor i pren totes les decisions estratègiques de l’empresa. A més, en ocasions també fa d’autor desenvolupant els seus propis jocs.

Ren Estrugo, animador i grafista, aporta coneixements tècnics a nivell de maquetació. La seua feina és imprescindible en la posada a punt dels arxius finals que s’envien a les fàbriques de jocs de taula. A més, realitza vídeos promocionals, creativitats, etc. i s’encarrega del dia a dia de la distribució dels jocs.

Zombi Paella compta amb diversos col·laboradors habituals freelance:

Esther Méndez, il·lustradora i animadora audiovisual, ha creat les il·lustracions de La Fallera Calavera, Alakazum! i La Família Hort. A banda, ha posat color a contes infantils i ha animat sèries.

Pau Urios (Carrasca Studio) és el responsable del logotip i el disseny gràfic de la web de Zombi Paella, així com de la majoria de jocs de l’editorial. El disseny dels reglaments, packaging, cartes, etc. porten el seu segell.

La web de Zombi Paella corre a càrrec d’Adrià Gualde (Carrasca Studio).