Presentem el “gripau caòtic” d’Alakazum!

Presentem la primera carta extraordinària d’Alakazum!, que només es podrà aconseguir en esdeveniments i promocions especials.

És el “Gripau caòtic“, un personatge inicial i multicolor que té el caràctercaòtic“. Qui tinga este personatge en el seu equip podrà en cada torn aplicar una miqueta de “caos”. Abans d’iniciar la fase de bosc i abans d’aplicar el caràcter estalviador, podràs:

  • barallar la pila de mercat, o bé,
  • barallar la baralla de bosc.

D’esta manera, podrem, abans de començar el torn, reordenar aleatòriament el mercat si no ens agrada el que hi ha a la part superior o barallar el bosc per desfer l’ordre de cartes del rival que haja usat la màgia del bosc!

Si vols saber com aconseguir el gripau caòtic d’Alakazum!, estigues atent a les nostres xarxes i web. Donarem moltes oportunitats per fer-te amb esta carta limitada i gratuïta!

3 Opinions sobre "Presentem el “gripau caòtic” d’Alakazum!"

  1. El joc està molt bé.
    Molaría poder tindre esta carta, estarem atents a vore on conseguir-la.

  2. El joc és d’una dinàmica perfecta. Els meus fills juguen encantats, estan enganxats. Ara volen aconseguir eixa carta, però no saben com, ja que ja tenim tots els jocs de l’editorial, fins i tot el llibre.

    1. Moltes gràcies pel comentari. Recomanem que ens seguiu a les xarxes socials i vos apunteu a la nostra newsletter, ja que anem fent promocions d’altres tipus en què es regalen esta i altres cartes extraordinàries. També en farem pensant en la gent que sou molt fidels a Zombi Paella!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *