Obert el web oficial de La Fallera Calavera!

Hui 14/03/14, amb les falles omplint molts dels carrers valencians, queda inaugurat el web oficial de La Fallera Calavera! Un humil espai a Internet on trobareu tota classe d’informació sobre este joc de cartes que arreplega elements del folklore, la mitologia i la cultura popular valenciana.

Queda molt poc perquè el joc estiga a la venda, però encara no podem confirmar-vos una data definitiva. Es calcula que l’última setmana de març els mecenes, aquells que han finançat el projecte, començaran a rebre progressivament els seus jocs. A partir d’aleshores, es podrà adquirir La Fallera Calavera a través de la secció comprar el joc. Per cert, ja està disponible la llista de mecenes que han donat suport al projecte. Gràcies a tots!

A més de poder adquirir La Fallera Calavera, esta web aprofita per donar informació sobre el joc i sobre l’univers que s’ha creat al seu voltant. Ens agraden especialment les seccions de personatges i objectes, on trobareu informació divertida sobre alguns dels elements valencians que apareixen en les cartes.

Pròximament, quan ja tingueu la baralla, no deixeu de visitar la secció de consells per guanyar, per orientar les vostres estratègies, o la de preguntes freqüents, per si teniu dubtes. A més, anirem ampliant la informació amb articles d’actualitat sobre el joc i l’univers de La Fallera Calavera. Podeu seguir-nos a Facebook i a Twitter per estar totalment al dia.

Açò és tot per hui. Sigueu benvinguts i benvingudes!

2 Opinions sobre "Obert el web oficial de La Fallera Calavera!"

 1. Vivo en Pego dime donde puedo comprar la baraja en Denia o en Gandia dirección completa porfavor

  1. El pots comprar en Dénia o en Oliva en els següent punts:

   Dénia

   La Mar Llibres (Carrer La Mar, 38, baix)

   Llibreria Publics (Carrer Patricio Ferrandiz, 16)

   Oliva

   Llibreria La Fona (Carrer de Puríssima, 25)

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *