Naix Zombi Paella, l’editorial de jocs d’Enric Aguilar

Enric Aguilar, autor i editor dels jocs de cartes de La Fallera Calavera, ha creat el seu segell editorial: Zombi Paella. Amb esta marca publicarà pròximament el seu nou joc: Alakazum! Zombi Paella naix de la necessitat d’agrupar La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum! sota una mateixa marca comercial. Així mateix, este segell servirà també per publicar nous jocsque vinguen en el futur o fins i tot altres productes, associats sempre a l’entreteniment.

Els productes de Zombi Paella es caracteritzen per estar molt arrelats al territori i a la nostra llengua i este és un dels valors diferencials de la marca, ja que el valencià continua sent molt minoritari en l’àmbit de l’entreteniment. El nom de Zombi Paella recorda el seu producte estrella: La Fallera Calavera, un joc que ha venut 18.000 còpies i que gira al voltant d’una zombi valenciana que només es calma si li cuinen una bona paella. Així mateix, Zombi Paella són dos paraules en valencià, però al mateix temps s’entenen a tot el planeta. Amb això es vol demostrar que el valencià i les nostres senyes d’identitat no tanquen fronteres, sinó que les obrin i projecten el millor de nosaltres a tot el món.

Respecte al logotip i la identitat corporativa, ha estat obra del dissenyador d’Altea Pau Urios, que ha combinat ingredients i utensilis de la paella, símbols valencians, ossos i altres elements de temàtica zombi. El resultat és una imatge comercial fresca i desenfadada, pròpia d’una marca que busca la diversió.

A partir de hui, ja estan disponibles els canals de Zombi Paella a les xarxes socials. Enric Aguilar recomana a tots aquells que busquen informació del nou joc Alakazum! que es facen seguidors dels comptes socials. A més, pròximament s’estrenarà una pàgina web de la nova marca.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *