La Fallera Calavera 2: informació sobre la 2a edició

Tens la 2a edició de l’expansió ? Açò t’interessa!

La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia és l’expansió del joc de La Fallera Calavera, que inclou 54 cartes noves. A causa del seu gran èxit, l’ampliació es va esgotar en maig de 2016, però en juliol va arribar una nova tongada de jocs. Esta 2ª edició inclou xicotetes modificacions respecte a la primera. Es pot identificar perquè apareix el segell de 2a edició en la part posterior i, a més, la caixa presenta algunes millores de disseny gràfic. Les instruccions, a més, incorporen informació addicional sobre la carta de Tirisiti per resoldre dubtes possibles.

2a edició de La Fallera Calavera 2 2a edició de La Fallera Calavera 2

Però hi ha un canvi en esta edició que no ha sigut premeditat. D’entre totes les cartes de la baralla hi ha un model que té una il·lustració que no li correspon. Ens referim a la carta especial de l’Ofrena. Esta carta conté una il·lustració que, en realitat, correspon a la Reina de les festes de Castelló (carta de batalla). Tot i això, la resta de la carta (tipus, color, text), estan correctes, és a dir, tal com s’havien planificat. Este canvi de contingut es deu a un error en un dels processos de producció automàtics de la baralla. Ens agradaria aclarir que el canvi d’il·lustració no afecta en cap cas a la jugabilitat de La Fallera Calavera, ja que el text i tipus de la carta són totalment correctes. Esta incidència afecta tots els exemplars de la 2a edició.

A l'esquerra, la carta de L'Ofrena en la 1a edició. A la dreta, l'Ofrena en la 2a edició.
A l’esquerra, la carta de l’Ofrena en la 1a edició. A la dreta, l’Ofrena en la 2a edició.

No obstant això, oferim la possibilitat als usuaris que hagen adquirit la 2a edició de La Fallera Calavera 2 de modificar la carta de l’Ofrena per tal que siga quasi idèntica a la de la primera edició. Hem fabricat centenars d’adhesius amb la il·lustració original de l’Ofrena per tal que, aquells que ho desitgen, pugen sol·licitar-los i apegar-los a les cartes corresponents. Els adhesius estan fets amb materials molt fins, de tal manera que les cartes no quedaran en cap cas marcades. Així els jugadors poden mantenir la jugabilitat i, a més, tindre la imatge original de l’Ofrena.

Adhesius fabricats per als que tinguen la 2a edició de l'expansió
Adhesius fabricats per als que tinguen la 2a edició de l’expansió

Per tal de sol·licitar els adhesius de la carta de l’Ofrena, envieu-nos un correu a info@lafalleracalavera.com indicant-nos quan i en quin establiment vau comprar la 2a edició de La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia. Així mateix, redacteu l’adreça on voleu que enviem dos exemplars d’adhesius (un per cada carta de l’Ofrena).

El procediment per apegar-los és senzill, però requerix calma i precisió. Separeu l’adhesiu amb cautela i després apegueu-lo a la carta de l’Ofrena, començant per la part superior i intentant que quede totalment alineada amb la carta original.

Apegant l'adhesiu Apegant l'adhesiu

 

El resultat final ha de ser una carta pràcticament idèntica a la de la 1a edició. Evidentment, podeu optar per no apegar cap adhesiu i mantenir la carta de l’Ofrena amb la il·lustració de la Reina de les Festes de Castelló. Al cap i a la fi, el canvi d’imatge no altera la jugabilitat de La Fallera Calavera 2!

A l'esquerra, la carta de l'Ofrena amb l'adhesiu. A la dreta, la carta de l'Ofrena de la 1a edició
A l’esquerra, la carta de l’Ofrena amb l’adhesiu. A la dreta, la carta de l’Ofrena de la 1a edició

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *