La paella protectora anul·la cartes especials que no afecten directament un altre jugador?

La paella protectora anul·la qualsevol carta especial de nivell 1, encara que no afecte directament el jugador que utilitza la paella protectora. En eixe sentit, un jugador pot anul·lar la repetició d’un altre jugador o el donyet escodrinyador. Fins i tot podria anul·lar una aigua de València d’una batalla en què el jugador no està implicat. La paella protectora s’usa normalment fora del teu torn i també pot anul·lar altres paelles. Les úniques cartes que no pot anul·lar són les de nivell superior, com la nit de la cremà, el Butoni, la riuà, la muralla de Morella, la falla descomunal i la Batalla d’Almansa.

2 Opinions sobre "La paella protectora anul·la cartes especials que no afecten directament un altre jugador?"

  1. Si se usa una paella protectora para para los efectos de cartas adicionales en un ataque contra ti, puedes anular todas las cartas especiales o solo una? Puedes usar una carta para defenderte después de la paella?

    1. Hola, una paella protectora anula una carta especial, no varias. El rival puede usar otras cartas tras anularla, si son cartas especiales que no consumen un turno, como un Aigua de València, un masclet, etc.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *