La novel·la de La Fallera Calavera arriba el 19 de febrer

La Fallera Calavera no només protagonitzarà un joc de cartes. A partir del 19 de febrer, l’univers d’esta peculiar morta vivent s’estén a la narrativa de la mà de Sembra Llibres, amb una novel·la en clau d’humor escrita pel mateix autor del joc, Enric Aguilar. El llibre, de 144 pàgines amb il·lustracions en blanc i negre a càrrec d’Esther Mendez, conta la història d’una fallera morta en la mascletà més gran de la història: la súper-híper-mega-mascletà. Després que l’Alcaldessa de València i el seu seguici d’assessors decidisquen amagar l’assumpte amb una investigació fugaç i manipulada, la fallera ressuscita al cap d’un any convertida en zombi. Enfurismada, la morta tractarà de depurar responsabilitats i venjar-se dels culpables del terrible accident que li va treure la vida.

A diferència del joc, on els participants tracten de cuinar una paella per calmar la ira de la Fallera Calavera, el llibre mostra els fets des del punt de vista de la morta. Com pensa esta zombi? Quina relació té realment amb la paella? A més, en el seu periple recorrerà alguns municipis valencians com Alboraia o Dénia, i pel camí es trobarà la neuròtica Delicà de Gandia o el sempre seductor Jaume I, entre d’altres.

La novel·la es podrà adquirir a totes les llibreries valencianes, així com a Catalunya i a les Illes Balears. A més, es podrà comprar a través d’esta pàgina web a partir del 19 de febrer.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *