La Família Hort arriba el 3 de desembre

Zombi Paella fa públic el seu joc nou: “La Família Hort”. Es tracta d’un nou projecte al voltant d’una família excèntrica de llauradors. En ella, quatre nets lluiten per heretar les terres de la seua iaia fantasma. Els jugadors plantaran hortalisses, flors carnívores o mandràgores. Regaran i utilitzaran adob, adquiriran animals i vendran els seus productes al millor preu. “La Família Hort” és un joc de gestió de recursos, senzill i estratègic, amb unes regles accessibles per a tots els públics.

A més, es tracta del primer joc de Zombi Paella d’un autor diferent a Enric Aguilar. Amb este projecte ens consolidem definitivament com a editorial de jocs i donem oportunitats a noves idees i mecàniques. “La Família Hort” és obra de Ramiro Merinero, autor de jocs des de 2013 i arquitecte de professió. Fins ara havia creat, fabricat i distribuït els seus propis jocs sostenibles i artesanals (“Sailer”, “Labyro” i “Polder”) des de Reimwood. “La Família Hort” és el primer dels seus jocs que es distribuirà a gran escala.

Per a este nou projecte, s’ha tornat a comptar amb les il·lustracions d’Esther Méndez (“La Fallera Calavera”, “Alakazum!”) i l’equip habitual de Zombi Paella: Enric Aguilar com a editor, que ha aportat idees en relació a l’estètica i la temàtica, així com Pau Urios en el disseny gràfic i Ren Estrugo com a maquetador.

La Família Hort torna a apostar pel valencià com un dels idiomes que inclou el joc, a banda del castellà i, per primera vegada, l’anglés. Està destinat a tots els públics, i és ideal per a reunir en una mateixa partida jugadors nous i altres més experimentats. El seu llançament està previst per al 3 de desembre.

Altres dades sobre La Família Hort:

  • Partides de 40 minuts
  • De 2 a 4 jugadors
  • A partir de 8 anys
  • 2 modes de joc: un bàsic i un avançat

La Familia Hort

5 Opinions sobre "La Família Hort arriba el 3 de desembre"

    1. Encara no, la reserva s’anunciarà en octubre, probablement acompanyada d’una promoció de llançament.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *