La Fallera Calavera 3 incorporarà un tauler

La zombi valenciana més cèlebre torna pròximament, després d’haver-se publicat el joc bàsic (2014), la novel·la (2015) i La Fallera Calavera 2 (2015). L’autor del joc, Enric Aguilar, està desenvolupant està nova expansió en l’actualitat. S’espera que isca a la venda durant la tardor de 2019, publicada per Zombi Paella. Inclourà 55 cartes il·lustrades per Esther Méndez que s’han d’afegir al joc bàsic i que també poden combinar-se amb La Fallera Calavera 2. No obstant això, la innovació més gran és la incorporació, per primera vegada, d’un tauler.

El tauler, una revolució en La Fallera Calavera 

La Fallera Calavera 3 inclourà un tauler. Serà un mapa del territori valencià dividit en caselles per on es passejarà La Fallera Calavera. Els jugadors podran moure la zombi en funció dels seus interessos, ja que depenent del lloc on estiga la morta, algunes cartes activaran uns o altres efectes. A banda, el tauler revolucionarà la manera en què els jugadors obtenen cartes.

La mecànica del tauler serà molt senzilla d’explicar, però afegirà una major profunditat estratègica al joc, sense perdre l’essència imprevisible de La Fallera Calavera original. Este tauler funcionarà també amb les cartes de La Fallera Calavera 2, per la qual cosa els jugadors podran combinar si ho desitgen totes les expansions o jugar només amb la baralla bàsica i La Fallera Calavera 3.

Zombi Paella busca tradicions valencianes per a La Fallera Calavera 3

La Fallera Calavera 3 està en fase de testeig i per les noves cartes pul·lulen personatges com la Xata Merenguera o Amparito la filla del mestre. No obstant això, cap d’estes cartes és definitiva. L’autor Enric Aguilar, mitjançant una web que s’acaba d’obrir, busca idees i aportacions de tradicions, personatges o altres elements valencians. Els usuaris registrats en zombipaella.com poden aportar idees i votar les propostes d’altres usuaris. Alguns dels suggeriments podrien acabar incorporant-se en el joc, tal com ja va passar en el passat amb el Tio Canya, Tirisiti o DJ Ximo, inspirada en Chimo Bayo

Web: https://zombipaella.com/la-fallera-calavera-3/

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *