La Fallera Calavera 3 es prepara per a regnar

La nova expansió de La Fallera Calavera ja està en camí i es preveu que isca a la venda a finals de 2019. En esta nova ampliació, La Fallera Calavera s’ha autoproclamat reina i és una tirana. En el Regne de La Fallera Calavera, la zombi va passejant-se pels seus dominis i obliga els seus esclaus valencians a alimentar-la. Però la morta ja no es conforma només amb paella: ara també vol els menjars típics de cada zona!

La Fallera Calavera 3 inclourà 55 cartes noves i, per primera vegada a la sèrie, un tauler que, en paraules dels qui ja l’han provat, aporta molta “frescor i noves estratègies”. El tauler serà el mapa del Regne de La Fallera Calavera sobre el qual anirà desplaçant-se un peó de La Fallera. El Regne estarà dividit en 5 demarcacions, anomenades terretes. En funció de la terreta on es trobe la morta, ella demanarà els menjars típics d’una o altra zona, a més de la ja tradicional paella. El tauler permet fer moltes jugades encadenades o ‘combos’, a més de triar les cartes que desitges incorporar a la teua mà en cada moment. Els jugadors més atents també podran deduir algunes de les cartes que tenen els rivals a la seua mà si estan pendents del tauler.

La Fallera Calavera 3 inclourà una caixa més gran que permet guardar tot el joc enfundat (més de 200 cartes, un tauler amb 2 cares, una moneda d’humor i un peó). Esta nova expansió proposa 2 modalitats de joc amb regles i versions del tauler diferents, cosa que promet una rejugabilitat quasi infinita. De moment, l’única de les noves cartes confirmades és la Panderola, un mític tren de Castelló.

3 Opinions sobre "La Fallera Calavera 3 es prepara per a regnar"

  1. Estem ja a finals d’any!! va sent hora de posar-la a la venta! Tenim moltes ganes de provar-la.

    1. Un poquet més de paciència. El dia 9 d’Octubre anunciem la data de llançament i tots els detalls del joc!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *