La Fallera Calavera 3 es prepara per a regnar

La nova expansió de La Fallera Calavera ja està en camí i es preveu que isca a la venda a finals de 2019. En esta nova ampliació, La Fallera Calavera s’ha autoproclamat reina i és una tirana. En el Regne de La Fallera Calavera, la zombi va passejant-se pels seus dominis i obliga els seus esclaus valencians a alimentar-la. Però la morta ja no es conforma només amb paella: ara també vol els menjars típics de cada zona!

La Fallera Calavera 3 inclourà 55 cartes noves i, per primera vegada a la sèrie, un tauler que, en paraules dels qui ja l’han provat, aporta molta “frescor i noves estratègies”. El tauler serà el mapa del Regne de La Fallera Calavera sobre el qual anirà desplaçant-se un peó de La Fallera. El Regne estarà dividit en 5 demarcacions, anomenades terretes. En funció de la terreta on es trobe la morta, ella demanarà els menjars típics d’una o altra zona, a més de la ja tradicional paella. El tauler permet fer moltes jugades encadenades o ‘combos’, a més de triar les cartes que desitges incorporar a la teua mà en cada moment. Els jugadors més atents també podran deduir algunes de les cartes que tenen els rivals a la seua mà si estan pendents del tauler.

La Fallera Calavera 3 inclourà una caixa més gran que permet guardar tot el joc enfundat (més de 200 cartes, un tauler amb 2 cares, una moneda d’humor i un peó). Esta nova expansió proposa 2 modalitats de joc amb regles i versions del tauler diferents, cosa que promet una rejugabilitat quasi infinita. De moment, l’única de les noves cartes confirmades és la Panderola, un mític tren de Castelló.

Un comentari en "La Fallera Calavera 3 es prepara per a regnar"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *