La Fallera Calavera 3: consells estratègics

Ja has jugat a La Fallera Calavera 3? O encara ho tens pendent? Siga com siga, ací et deixem uns consells estratègics per treure el màxim partit del tauler i les noves cartes.

  • Comença pel mode bàsic. Recomanem començar pel mode La Fallera Calavera+La Fallera Calavera 3 primer i deixar de banda les cartes de La Fallera Calavera 2. Ho aconsellem així perquè podràs conèixer millor totes les noves cartes i, especialment, habituar-te més ràpid amb les mecàniques i avantatges que oferix el mapa (tauler).
  • Reompli el mapa enmig d’una jugada. En el moment exacte en què el mapa es buida, hauràs de reomplir-lo automàticament amb 5 cartes noves i situar-les segons els teus interessos. També hauràs de reomplir-lo si es buida enmig de la teua jugada i això et dona moltes possibilitats. Per exemple, si utilitzant un moviment de 2 terretes (amb el Cavall de Jaume I, el Sambori, una repetició…) el mapa es buida amb el primer moviment, hauràs de reomplir el mapa i completar després el segon moviment. Com que tu mateix l’hauràs reomplit podràs fer-te amb la carta que més t’interesse de les 5 noves que han aparegut. És com utilitzar un mini donyet escodrinyador!
  • Crea o evita crear la ruta del bakalao. Les cartes amb el símbol de Regne et permeten encadenar jugades i moviments. Si tens l’oportunitat de reomplir el mapa i després continuar jugant, situa les cartes de símbol de Regne en terretes connectades. Així podràs anar fent una ruta encadenant moviments i agafant totes les cartes del camí. Si reomplis el mapa i a continuació juga un adversari, fes el contrari. Evita crear-li una ruta del bakalao!
  • 3 ingredients en un mostrador és un gran perill! A diferència del joc bàsic i de La Fallera Calavera 2, tots els jugadors compten des de l’inici amb un menjar territorial que pot acabar substituint un ingredient. Per això, la partida està a prop de finalitzar si un jugador té 3 ingredients de la paella sobre la taula. Posa’t en alerta màxima si un rival està en eixa situació i ves a per ell!
  • El catxerulo és millor del que et pots pensar. La carta del catxerulo amaga un gran poder. Recomanem llegir els exemples del catxerulo de l’annex de dubtes a les instruccions. Per exemple permet reomplir el mapa i continuar robant cartes del mapa d’entre les 5 noves que has col·locat, o robar cartes del mapa i cartes de la baralla al mateix temps.
  • Fixa’t en la posició de la Reina! Hi ha moltes cartes que interactuen amb la posició de la Reina en el mapa. En esta versió del joc (i encara més en el mode expert), tingues present sempre quines cartes tenen bonificacions especials en certs territoris. Fixa’t també en la posició de la reina si un jugador t’ataca. Per exemple, si està al Sud, podria estar batallant amb una Palmera d’Elx, que té efectes devastadors en eixa posició de la Reina Calavera!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *