Cartes extraordinàries

Les cartes extraordinàries es publiquen d’una en una i es distribuïxen de manera molt limitada. Estes cartes tenen la particularitat que no estan a la venda, però es poden aconseguir mitjançant promocions a les nostres xarxes (FacebookTwitter i Instagram) o tornejos.

DJ Ximo

Data d’inici de distribució: 3/08/18

Tipus: Especial

Informació: Este cèlebre discjòquei, músic i productor valencià es va fer popular a la dècada dels 90 gràcies a la seua música techno. Serà recordat per lletres de cançons com “Exta sí, exta no”. Esta carta especial de nivell 1 que s’ha d’utilitzar amb La Fallera Calavera 2 ret homenatge a eixa cançó… Quan la utilitzes podràs tindre +7 punts d’A i D si a la moneda ix cara (exta sí), però si ix creu (exta no) no ocorrerà res. 

Ausiàs March

Data d’inici de distribució: 26/06/17

Tipus: Tresor

InformacióEste poeta del segle XV va conrear diversos temes en la seua literatura, especialment l’amor. És per això que esta carta extraordinària repartirà amor entreels jugadors de La Fallera Calavera. Quan un jugador tinga Ausiàs March al seu mostrador, tots els rivals que vulguen batallar pels tresors d’este jugador hauran de dir-li “amor, amor”. Si no ho fan, el jugador amb Ausiàs March al mostrador els podrà furtar una carta de la mà a l’atzar!

Tio Canya

Data d’inici de distribució: 30/11/16

Tipus: Batalla

InformacióEste personatge, inspirat en la cançó homònima d’Al Tall, té l’habilitat “Reviscola Tio Canya”. Tot i tindre només un punt d’atac i de defensa, Tio Canya sempre torna a la mà del jugador que l’ha utilitzat, tant si guanya com si perd la batalla. Per tant, el jugador que la té, sempre té com a mínim un punt de defensa. S’ha acabat això de perdre contra cagallons!