La Fallera Calavera 2, prompte disponible!

Després de la bona acollida del joc de La Fallera Calavera, del qual s’han venut més de 3.000 unitats, l’autor de La Fallera Calavera, Enric Aguilar, ha confirmat que ja prepara la seua ampliació, una expansió que afegeix 50 cartes al joc original. La Fallera Calvera 2 arriba després que les 102 cartes de la baralla original s’hagen passejat per botigues, tornejos i fins tot hagen originat una novel·la. A més, l’ampliació del joc havia estat una demanda constant dels milers d’aficionats que es diverteixen amb La Fallera Calavera.

L’objectiu de La Fallera Calavera 2 és oferir més varietat a un joc que ja proporcionava moltes i diverses possibilitats. Afegint 50 cartes es conforma una macrobaralla de 152 elements que crea tantes combinatòries diferents que assegura que cap partida siga similar a l’anterior.  A més, s’accentua l’estratègia i el poder de decisió del jugador, que tindrà més ocasions per escollir les cartes que vol incorporar a la seua mà. Tot i això, el joc no perd la seua essència i continua oferint tensió i girs inesperats fins al final de la partida.

La Fallera Calavera 2 incorporarà nous elements del folklore i la cultura popular valenciana. La pilota valenciana, homenatges a Canal 9, nous i polèmics ingredients o personatges com Paquito el Xocolater podrien afegir-se a l’ampliació del joc. La Fallera Calavera 2 es finançarà amb una campanya de micromecenatge que arrancarà al setembre i té previst arribar al públic al desembre de 2015.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *