La Fallera Calavera 2 arrasa en Verkami

cartell_premsa

Un any i mig més tard de publicar-se la baralla original de 102 cartes, el denier Enric Aguilar, amb l’ajuda de les il·lustracions burtonianes d’Esther Mendez, s’enfronta de nou a una campanya de micromecenatge per finançar el seu projecte. L’objectiu: 4.500€ per costejar la producció d’un nou paquet de 50 cartes (amb la seua corresponent caixa i instruccions) que es fabricaran a la prestigiosa companyia de jocs de taula Ludo Fact, ubicada a Alemanya. Poc més de 12 hores han calgut per aconseguir l’objectiu de finançament, gràcies a una mobilització sense precedents dels seguidors de la difunta.

 

Esta ampliació del joc, que rep el nom de “La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia” incorpora nous elements i personatges que s’han d’afegir a la baralla original, com ara Canal 9, el Moro Mussa, Paquito el Xocolater o La Figa Ta Tia. En total, la nova proposta generarà una macrobaralla de 152 cartes que oferirà als jugadors tot tipus de situacions variades i inesperades. Amb tants elements a la baralla, cada partida serà diferent a l’anterior. Per si això fóra poc, l’expansió incorpora també un nou element jugable: la moneda d’humor, que determinarà si La Fallera Calavera estarà contenta o enfadada davant d’algunes situacions clau de la partida.

 

El subtítol “els ingredients de la discòrdia” fa referència al fil argumental i lúdic d’este nou paquet de cartes: l’aparició de tres ingredients polèmics que no es trobarien en la recepta original de la paella, plat que alguns valencians han convertit en sagrat. La valuosa Gamba de Dénia i la discreta Clòtxina Espia aporten avantatges als jugadors, però aquells que s’atrevisquen a incloure-les a la paella corren el risc que el seu arròs no agrade a la Fallera Calavera, amb el consegüent càstig per part de la morta enfurismada. El xoriç, per la seua banda, és l’ingredient prohibit que no es pot incloure a la paella, així que qui el tinga haurà d’intentar desfer-se’n com puga.

 

La campanya de Verkami continuarà fins a l’11 d’octubre i s’espera que s’establisquen nous objectius de finançament més ambiciosos i millores en el producte final.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *