Èxit de vendes de La Fallera Calavera

Només han passat sis mesos des que vam començar a comercialitzar La Fallera Calavera a l’abril, però en el mes d’octubre ja podem afirmar que les vendes han sigut tot un èxit! Hem superat àmpliament el miler d’unitats venudes. La primera edició d’este joc, que tenia la intenció de ser un projecte molt més modest, està a punt d’esgotar-se. Per això ha arribat el moment de decidir si continuem l’aventura i encarreguem una segona edició a la fàbrica per poder portar la diversió a molts més jugadors.

La Fallera Calavera va nàixer arrel d’una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami que va acabar triomfant : es van arreplegar 7.341€ dels 3.500 que inicialment es demanaven. La major quantitat recollida es va destinar a fabricar un 50% més d’unitats del que estava previst al principi i, a més, es van introduir millores al joc, com la inclusió de les cartes de la Muixeranga d’Algemesí o l’Aeroport Fantasma.

Mesos més tard, amb el joc ja produït i havent entregat les recompenses als centenars de mecenes que ens van donar suport, vam iniciar la venda de La Fallera Calavera. Primer per Internet, a través de la nostra botigueta en línia i, més tard, gràcies a comerços de tota classe que ens han donat suport per tot el territori, des d’Elx fins a Castelló.

Ara és l’hora de donar les gràcies a tots els qui han donat suport a La Fallera Calavera. Tant als mecenes, com als compradors del joc, així com als membres de l’equip. I si encara no el teniu, afanyeu-vos, perquè al nostre magatzem ens en queden ben pocs!

2 Opinions sobre "Èxit de vendes de La Fallera Calavera"

  1. DOncs a vore si en breu ens oferiu una expansió del joc. Que no hi ha dia que no juguem una partieta

  2. Ens encantaria crear una expansió i ja tenim algunes idees en ment. Però per fer-la viable necessitem augmentar la base d’usuaris del joc original. Ens ajudes?

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *