Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • This event has passed.

Gran Torneig La Fallera Calavera – Espanta la por!

23 October, 2021 a les 10:00/14:30 CEST

Free
Gran Torneig de La Fallera Calavera a l’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia. Fins a 120 persones poden participar en el campionat i totes elles s’enduran la nova carta extraordinària d’Espanta la por! I molts més premis exclusius!
⚠️NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ⚠️
  • Hi haurà 120 entrades numerades per a persones jugadores.
  • Es podran agafar fins a dos entrades per persona.
  • Activitat per a persones de 10 anys o més. Les persones menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta, la qual no ha d’agafar entrada.
  • S’admet l’entrada de públic per ordre d’arribada fins a completar l’aforament. No caldrà agafar entrada prèvia per a participar com a públic. Les persones que assistisquen com a públic hauran de situar-se on els indique l’organització

🏆REGLAMENT DEL TORNEIG🏆

➡️ L’activitat és gratuïta.
El torneig constarà de tres partides, que jugaran tots els participants, i una final, que només jugaran els 4 finalistes:
Primera partida: joc bàsic
Segona partida: el joc bàsic i “La Fallera Calavera 2”
Tercera partida: el joc bàsic i “La Fallera Calavera 3”
Final: el joc bàsic + La Fallera Calavera 2 + La Fallera Calavera 3
Les taules de la primera partida es formaran per sorteig. Al final de cada partida, els jugadors obtindran 1 punt per ingredient al seu mostrador. El xoriç no puntua i els ingredients de marisc puntuen mig punt, excepte si s’ha guanyat la partida, que puntuen 1 punt cadascun. Els menjars territorials de La Fallera Calavera3 puntuen un punt només si la Reina Calavera està en la terreta corresponent al final de la partida.
La segona i la tercera partida s’agruparan per rànquing de puntuació. És a dir, els jugadors amb puntuacions similars jugaran junts. En acabar les tres partides, els 4 jugadors amb més puntuació aniran a la gran final. Si hi ha empat de puntuació es resoldrà per tresors acumulats i si continua havent empat, per sorteig. El guanyador de la final serà el guanyador del torneig.
Totes les jugades conflictives es resoldran segons el que hi ha explicat a La Falleripèdia, al document de dubtes resolts penjat a zombipaella.com i als dubtes resolts de les instruccions de La Fallera Calavera 3. Diversos jutges, incloent el creador del joc, Enric Aguilar, vetlaran pel compliment de les normes.

🎁PREMIS🎁

  • Tots els participants del torneig s’emportaran una carta d’Espanta la Por. Els finalistes, a més, s’enduran altres premis cedits per l’ETNO.
  • Zombi Paella patrocinarà altres premis per als finalistes: una carta extraordinària addicional que trien i una miniatura de La Fallera Calavera per als 4 finalistes, així com una bossa de tela de La Fallera Calavera.
  • Arròs Dacsa patrocinarà altres premis per als finalistes, incloent 200€ en metàl·lic per al guanyador o guanyadora.
  • Poden haver més premis encara no confirmats.

🧑‍🤝‍🧑 PLACES 🧑‍🤝‍🧑

120 participants màxim. Es distribuiran en 10 taules per pati i 3 patis en total. En cada taula s’asseuran entre 3 i 4 participants i aniran movent-se en cada ronda.
🦠MESURES DE SEGURETAT COVID🦠
Tots els jugadors hauran de portar la mascareta en tot moment. Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de tothom. El torneig se celebrarà en patis oberts i, en el cas de inclemències meteorològiques, en un espai tancat però correctament ventilat. Els participants hauran de reservar la seua plaça prèviament a partir del 19 d’octubre a la web de l’ETNO.

Detalles

Data:
23 October, 2021
Time:
10:00/14:30
Cost:
Free
Website:
http://letno.es/ca/content/torneig-la-fallera-calavera

Venue

L’ETNO
Carrer Corona, 36
València, València 46003 España
+ Google Map
Phone:
963883565
Website:
https://letno.dival.es/ca