En La Fallera Calavera 2, si comence un torn i ja tinc cinc ingredients, però alguns són de marisc, puc fer alguna acció o només puc llançar la moneda?

Només pots llançar la moneda, sense fer cap acció més. I ho hauràs de fer així fins que guanyes o fins que deixes de tindre cinc ingredients vàlids.

6 Opinions sobre "En La Fallera Calavera 2, si comence un torn i ja tinc cinc ingredients, però alguns són de marisc, puc fer alguna acció o només puc llançar la moneda?"

  1. I si he aconseguit l’ingredient en aquest torn? Puc llançar la moneda en el mateix? i si tinc la carta de repetició? Puc llançar la moneda dos cops? Gràcies!

    1. Sí has aconseguit l’últim ingredient que et faltava i algun d’ells és de marisc, estàs obligada a llançar la moneda en eixe precís instant. Amb la carta de repetició no pots llançar la moneda dos vegades, ja que llançar la comenda no es considera una acció i no consumix torn.

  2. I la carta 9 d’octubre la puc utilitzar fora del meu torn si de sobte cau la reina al meu territori i no me la vull jugar a tirar moneda. Moltes gràcies per les aclaracions!

  3. Si jugues a la fallera 3 en mode expert, i estàs a la teua terreta i tens 4 ingredients de paella normal i 1 ingredient de marisc, fa falta llançar la moneda perquè surtigue verda i guanyar? O com ja tens 4 ingredients tradicionals i estàs al teu territori ja guanyes automàticament?
    Gràcies

    1. Has de llançar la moneda igualment ja que la teua paella té marisc i no pots ignorar eixe ingredient.

  4. Si tengo la carta del 9 de octubre cuando empieza mi turno, tengo 5 ingredientes y un ingrediente de pescado puedo usarla o he de tirar la moneda?

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *