Descompte per a escoles i instituts

Oferim 10% de descompte en jocs per a escoles i instituts

Zombi Paella oferix descomptes als centres educatius que compren directament jocs a l’editorial. Apliquem un 10% sobre el PVP recomanat en tots els nostres jocs i fem enviaments gratuïts al centre en qualsevol comanda que supere els 40€. També podem impartir tallers de jocs de taula als alumnes.

En el catàleg de Zombi Paella trobareu diversos jocs que tenen aplicació en el camp de l’educació. Per exemple, La Fallera Calavera és un projecte transmèdia que inclou joc de cartes, novel·la, obra teatral i fins i tot una enciclopèdia web. Amb La Fallera Calavera (a partir de 10 anys) l’alumnat entra en contacte amb la llengua pròpia, les frases fetes i els refranys, així com diversos elements històrics, folklòrics i populars. En Alakazum! (a partir de 10-12 anys), la cultura i mitologia s’estén a altres territoris de la península i fa que els estudiants connecten amb altres llengües com l’euskera o el gallec. La Família Hort (a partir de 8 anys) és un joc de gestió agrícola per a tots els públics. Els estudiants podran treballar conceptes com els recursos hídrics i l’estalvi d’aigua, així com consolidar nocions bàsiques de matemàtiques i economia.

Per a comandes o més informació podeu escriure’ns a info@zombipaella.com. Descarregueu el nostre catàleg ací.

2 Opinions sobre "Oferim 10% de descompte en jocs per a escoles i instituts"

 1. Ara he vist esta secció, tot just quan vos havia enviat un correu explicant-vos el que he fet a classe!
  Tot i que l’escola va comprar les baralles a la llibreria AMBRA de Gandia, continuem interessats a adquirir altres materials, com ara la novel·la i l’obra de teatre.
  També estic interessada a comprar un parell de baralles més de la “Fallera Calavera” i ara que ho he vist, de la “Família Hort”. L’oferta és per a tot el curs? o està limitada a unes dates concretes?

  Ho parlaré amb l’equip directiu i farem la comanda tan aviat com pugam.

  Gràcies!

  1. Hola, l’oferta és per a tot el curs. Només necessitem fer la factura a nom del centre. Gràcies!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *