Condicions de venda

Formes de pagament
Pagament amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB) a través de laCaixa.
El pagament es realitza directament en la pàgina web de laCaixa a través d’un servidor segur (SSL) per garantir la màxima seguretat en la transmissió de les teues dades.

Paypal
Si eres usuari de Paypal, pots realitzar el pagament amb targeta de crèdit a través de PayPal introduïnt només l’adreça de correu electrònic. Si no eres usuari de PayPal també tens la possibilitat d’utilitzar la seua passarel·la de pagament segura sense haver de registrar-te utilitzant l’opció de pagament com a convidat i aprofitant la seguretat i la fiabilitat del seu servei.

Enviament
Àmbit
Zombi Paella treballa amb GLS i TIPSA per enviar els nostres productes a qualsevol punt d’Espanya, excepte a les Illes Canàries.

Despeses d’enviament
Els costos d’enviament no s’inclouen en el preu del producte i s’apliquen en funció del número de productes comprats i la destinació de l’enviament. Si gastes més de 40€, oferim enviament gratuït.

Estes són les tarifes detallades (impostos inclosos):
1 producte: 3€ (península); 5€ (Illes Balears)
2 productes: 3,50€ (península); 5,50€ (Illes Balears);
3 productes: 4€ (península); 6€ (Illes Balears); 
4 productes: 4,50€ (península); 6,50€ (Illes Balears);
Per a compres superiors a 40€, l’enviament és gratuït.

Condicions de l’enviament
Zombi Paella treballa amb el servei Economy de Tipsa o GLS per a oferir seguretat i fiabilitat en els enviaments. La traçabilitat i el seguiment permeten conéixer l’estat registrat de l’enviament i la gestió d’incidències en la distribució. L’arribada del paquet se sol produir entre 24 i 48h després de l’enviament.

L’entrega del paquet es fa a domicili, amb diversos intents d’entrega en horari de matí o vesprada i contacte amb el destinatari per telèfon en cas de que alguna entrega haja fallat.

Zombi Paella es compromet a fer el primer intent d’entrega en un termini màxim de 5 dies laborables després de completar la comanda, entenent que la comanda es completa quan es rep el pagament. No considerem laborables dissabtes, diumenges i festius.

Canvis i devolucions
S’admeten canvis i devolucions de tots els productes adquirits a zombipaella.com sempre que es notifiquen en els següents 14 dies després d’haver rebut el paquet.

En cas que el canvi o devolució es produïsca perquè el producte ha arribat en mal estat o defectuós, Zombi Paella assumirà tots els costos de devolució i/o reenviament. En cas que el canvi es produïsca per altres motius (canvi de comanda, o anul·lació, etc), el client assumirà els costos de transport de devolució i/o reenviament.