Com funciona la revolta de les Germanies combinada amb altres cartes especials?

Durant la batalla múltiple convocada amb la revolta de les Germanies es poden usar també cartes especials. La majoria d’estes cartes afectaran només a un dels combats individuals. Per exemple, l’espionatge, l’aigua de València, la tomatina violenta, el masclet… només tindran efecte en el combat individual en què eixes cartes s’han usat. Així mateix, els jugadors defensors amb una muralla de Morella o una falla descomunal no estan afectats per la revolta de les Germanies, perquè no poden ser atacats. No obstant això, hi ha una sèrie de cartes que pot usar l’atacant i que sí que afecten tots els jugadors en la defensa. Són les cartes que es presenten cara avall adjuntes a la carta de batalla de l’atacant (espill lluent o l’home del sac, per exemple).

5 Opinions sobre "Com funciona la revolta de les Germanies combinada amb altres cartes especials?"

  1. Si convoques una batalla múltiple amb la “revolta de les Germanies”, la carta o les cartes de batalla utilitzades seran les mateixes per a tots els rivals. D’acord. Però les cartes especials que les puguen acompanyar… pots decidir quines cartes especials afecten a un jugador determinat i quines a un altre o a uns altres jugadors ??

    1. No, són dos cartes que cadascuna d’elles impliquen usar una acció. És a dir, cap de les dos cartes s’usen en moments específics (com ara l’Aigua de València o el masclet…) i per tant no es poden combinar entre elles.

  2. Si es convoca una revolta de germanies i un dels jugadors te la clotxina espia, l’atacant ha de mostrar les cartes perquè les puguin veure tots els jugadors?

    1. L’atacant només ha de mostrar la carta al jugador que té la clòtxina espia, no a tots.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *