Celebrem el major torneig de la història de La Fallera Calavera

L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia en col·laboració amb Zombi Paella, han organitzat un gran torneig del joc de cartes La Fallera Calavera este dissabte 23 als patis del museu, a la ciutat de València. Es tracta del campionat més gran fet fins ara amb un total de 120 participants i 4 fases. L’esdeveniment s’ha organitzat dins de la campanya Espanta la Por, un moviment que promou l’ETNO i la Diputació de València i que vol recuperar l’imaginari terrorífic valencià al voltant de la festa de Tots Sants.

Les entrades del torneig es van posar en circulació el dia 19 d’octubre a les 10 del matí i es van esgotar en menys d’un minut. Com que a les 10.01 ja estaven totes exhaurides, des de l’organització s’assegura que el dia del torneig es realitzarà una segona entrada de públic i que, si algun participant falla, els que estiguen fent la cua del públic podran accedir al campionat com a participants.

El torneig constarà de 4 rondes. En les tres primeres jugaran tots els participants i en la ronda final només el 4 finalistes. Durant tot el torneig, de més de 4 hores de duració, es jugaran a totes les versions de La Fallera Calavera, incloent les ampliacions “Els ingredients de la discòrdia” i “Més enllà de la paella”.

Hi haurà premis sucosos per a tots els participants. Només per accedir al torneig, cada jugador s’endurà la nova carta extraordinària de “Espanta la por!”, exclusiva i feta per a l’ocasió. Els finalistes, a més, obtindran premis de l’ETNO, Arròs Dacsa (un dels col·laboradors) i de Zombi Paella, com ara miniatures exclusives de La Fallera Calavera. Arròs Dacsa, a més, donarà 200€ al guanyador o guanyadora del torneig.

L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia ja va col·laborar en la documentació de la Falleripèdia (falleripedia.com), una web que contextualitzava cada carta de La Fallera Calavera. El joc, publicat en 2014 només en valencià, ja ha venut més de 60.000 unitats i té dos ampliacions. Conjuntament, les 3 versions del joc ja superen les 100.000 unitats venudes. A més, s’ha publicat una exitosa novel·la basada en el propi joc i en novembre s’estrenarà també l’obra teatral.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *