Arriba La Fallera Calavera on-line

Feia anys que molts jugadors ho demanaven. Volien una versió digital per a poder jugar a La Fallera Calavera, l’exitós joc de cartes valencià, amb amics i desconeguts a través de la xarxa. Però no ha sigut fins a arribar la situació de confinament provocada per l’expansió del nou coronavirus que Zombi Paella ha apostat per esta idea.

La Fallera Calavera on-line és una versió digital 100% fidel al producte original que trasllada l’experiència a l’ordinador. Només es necessita un navegador web i no cal instal·lar-se res. L’experiència és gratuïta, almenys fins que acabe la situació de confinament, i està allotjada en la plataforma mundial de jocs de taula Tabletopia.com. En esta plataforma també s’oferixen partides de més de 800 jocs de taula de tot el món.

La Fallera Calavera on-line es va publicar el divendres 27 de març i ha sigut un èxit rotund. En el primer cap de setmana han participat 3.800 persones en diferents partides que ja acumulen quasi 3.000 hores de joc. L’acollida ha sigut tan bona que s’ha situat entre els 10 jocs més populars del món, d’un catàleg de més de 800, la majoria dels quals estan en anglés. Els usuaris han valorant de manera excel·lent la iniciativa, encara que alguns reconeixen que han hagut de passar per un període d’adaptació als controls digitals. Per a ajudar en este sentit, Zombi Paella ha publicat en el seu canal de Youtube un videotutorial en què l’autor del joc, Enric Aguilar, explica com jugar a la versió en línia.

En funció de l’acollida d’esta versió i de l’evolució de la situació de confinament, Zombi Paella es plantejarà pujar a la plataforma el seu altre joc, Alakazum! Bruixes i tradicions, o les dos expansions de La Fallera Calavera.

3 Opinions sobre "Arriba La Fallera Calavera on-line"

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *