Arriba la 7a edició de La Fallera Calavera

Després de superar els 22.000 jocs venuts, La Fallera Calavera arriba a la seua 7a edició. Esta nova edició incorpora xicotetes modificacions per millorar lleugerament l’experiència del joc. S’han canviat els textos de les cartes la tartana del Tio Pep, la corbella rovellada, el donyet escodrinyador, la cassalla miraculosa i la paella protectora. En la majoria de casos s’han modificat algunes paraules per a que el text resulte menys ambigu. En el cas de la corbella rovellada, hem modificat la frase feta de la part inferior i ara és “El piu és com la corbella, si no es gasta es rovella”.

Pel que fa a la paella protectora, després de rebre desenes de preguntes sobre esta carta, el text nou és el següent: “Quan un jugador utilitza qualsevol especial, usa la paella protectora per anul·lar l’efecte d’eixa especial, encara que no t’afecte directament. Una paella anul·la una altra paella“.

La 7a edició de la Fallera Calavera ja ha començat a arribar a les botigues, especialment a aquelles que ja no tenien estoc del joc.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *