Alakazum 2

Anunciem Alakazum 2, l’expansió del nostre joc de bruixes i tradicions

Alakazum!, el joc de cartes de bruixes i tradicions del mateix autor de La Fallera Calavera, ja té prevista la seua primera expansió. Arribarà en l’últim trimestre de 2021 i comptarà amb 70 cartes il·lustrades per Esther Méndez i múltiples novetats.

En Alakazum 2 s’incorporen personatges nous de la globalització: l’invencible Armazon, una paròdia del gegant del comerç electrònic, i les cupcakes, les magdalenes empalagoses inventades als Estats Units. Però una nova cultura farà front a estos enemics: els castellans! A més, nous personatges valencians, bascos, gallecs, catalans i andalusos (i fins i tot una bruixa madrilenya que va per lliure!) s’unixen a la màgia.

Enric Aguilar, autor del joc, assegura que les incorporacions jugables seran sucoses. Hi haurà moltes innovacions, però es respectarà al milímetre l’estructura i seqüencia de torn del joc original, de tal manera que els jugadors no hauran d’aprendre regles noves. En Alakazum 2 s’han afegit personatges amb caràcters mai vistos, nous objectes, menjars i pocions, etc. Fins i tot s’ha afegit un “calderó de la bruixa desgraciada”, un objecte que tindrà sempre el jugador que vaja perdent per ajudar-lo i reequilibrar la partida.

A més, s’està treballant en un mode per a jugadors avançats que fa molt més divertida l’experiència: al principi de la partida es dona una condició a cada jugador que cal complir per a guanyar, com ara invocar l’Alakazum amb determinades cultures.

L’èxit d’Alakazum

El joc bàsic d’Alakazum! Bruixes i tradicions es comercialitza actualment en 4a edició i ha venut més d’11.000 còpies. Es tracta d’un joc de cartes amb molts combats i interacció entre jugadors, on els rivals aconseguixen personatges de diversos territoris i els augmenten de nivell. L’objectiu és derrotar un enemic final que representa una tradició “invasora” d’Estats Units.

No deixeu de seguir-nos per a descobrir en les pròximes setmanes tota la màgia que incorpora esta expansió!

6 Opinions sobre "Anunciem Alakazum 2, l’expansió del nostre joc de bruixes i tradicions"

    1. Hola, cap a octubre podrem anunciar més coses de la reserva i la promoció de llançament. Gràcies!

  1. Quan es podràn saber els nous personatges de la nova cultura i de les altres cultures a més de les novetats ??

    1. A poc a poc anirem detallant novetats de l’expansió a les nostres xarxes. I sobretot després de l’estiu és quan se sabrà tot el contingut de l’expansió. Estigueu atents!

  2. ¿Tenéis video en Youtube de Alakazum 2?
    El video de Alakazum 1 me gusta mucho. Alakazum, Alakazum

    1. No, todavía no hay ningún video, solo un vídeo con el logo. En los próximos meses publicaremos más información, ya que el lanzamiento está programado para finales de año.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *