El parc temàtic de La Fallera Calavera obrirà en 2021

Enric Aguilar, creador de La Fallera Calavera, comunica per sorpresa un acord amb l’inversor Peter Lim per construir un parc temàtic a València basat en el joc de cartes

Els fans de La Fallera Calavera i els aficionats als parcs d’atraccions estan d’enhorabona. Un nou concepte d’entreteniment obrirà en València el 2021. Es tracta de La Fallera Calavera Parc (nom encara provisional), un parc temàtic basat en l’univers de la zombi valenciana. El recinte s’ubicarà en uns terrenys a la part final de l’antic llit del Túria, pròxim a l’Oceanogràfic. Per construir-lo es comptarà amb una inversió inicial de 50 milions d’euros, la majoria d’ells aportats per l’emprenedor singapurés Peter Lim, que després d’adquirir el València Club de Futbol, torna a fixar la seua mirada en un fenomen valencià.

Ni Aguilar ni Lim han volgut revelar encara la totalitat del contingut del parc, però han destacat alguns dels seus principals atractius.

  • La Paella Calavera. Serà una de les atraccions visibles des de qualsevol punt del parc. Es tracta d’una nòria amb forma de paella gegant. Cada ingredient de la paella serà un cistella on podran pujar els visitants, però l’atracció oferirà tres tipus d’experiències: els que pugen en un ingredient convencional (el garrofó, la cuixa de pollastre…), tindran un viatge tranquil i apte per a tots els públics. En canvi la intensitat augmentarà si s’accedeix a una cistella amb un ingredient de la discòrdia (la gamba o la clòtxina) o al xoriç, l’ingredient prohibit. Este últim no serà apte per a cardíacs, ja que la Fallera Calavera castigarà els atrevits amb la seua fúria en forma de moviments bruscos i caigudes a més de 80 km per hora.
  • Mascletà Mortal és el nom de la muntanya russa protagonista del parc. En ella se simularan les tremolors i vibracions de la mascletà que va acabar amb la vida de la Fallera Calavera. L’atracció comptarà amb la presència de l’Alcaldessa Perpètua en forma d’animatrònic, un robot ultra-realista que representarà la política zombi i que es beneficiarà de la tecnologia nord-americana de Sally Corporation.
  • Monleonetes Survival Zombi. En esta experiència interactiva, hordes de monleonetes zombis perseguiran els visitants per tot el parc durant unes quantes hores. El participants atrapats no només es convertiran en zombis… sinó també en monleonetes.

Un paintball anomenat La Bellea del Moc Splash Battle, el restaurant del Tio Sangonera o un teatre on la Delicà de Gandia farà monòlegs humorístics seran altres dels atractius dels parc. Enric Aguilar donarà més detalls del recinte en març de 2019.

2 Opinions sobre "El parc temàtic de La Fallera Calavera obrirà en 2021"

  1. Enhorabona!!,,,,🤘🏻😎🤘🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻…vam estar comentant que un parc temàtic de la fallera seria una “cafrà” i mira…m’alegre molt..in love a tope!!,,😍

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *