Alakazum: 8.000 unitats venudes i 3a edició en camí

El segon joc de Zombi Paella, Alakazum! Bruixes i tradicions, està a punt d’esgotar la seua 2a edició. S’han venut aproximadament 8.000 unitats en un any i mig. Des de Zombi Paella estem molt satisfets amb el rendiment del germà menut de La Fallera Calavera. Per això en els pròxims mesos publicarem la 3a edició d’este joc de cartes que enfronta les tradicions locals amb les que ens envaeixen des d’Estats Units.

Alakazum! Bruixes i tradicions és el segon títol d’Enric Aguilar. Igual que La Fallera Calavera, este joc de cartes aposta per la interacció entre jugadors amb combats entre personatges i diverses estratègies per perjudicar els rivals. Alakazum! s’ha publicat en valencià, castellà, euskera i gallec i totes les versions s’inclouen en la mateixa caixa.  L’estètica del joc està molt cuidada amb un toc sinistre però simpàtic i més color que La Fallera Calavera. Les il·lustracions corren a càrrec d’Esther Méndez (també il·lustradora en La Fallera Calavera) i el disseny gràfic, amb uns fons de cartes i reversos gòtics, és obra de Víctor Medina.

Alakazum! va rebre a finals de 2019 la primera carta extraordinària: el gripau caòtic. Es tracta d’una carta exclusiva que només es pot aconseguir en promocions i esdeveniments especials i que afegix una nova mecànica. Alguns usuaris ja demanen una expansió d’este joc sobre bruixes i tradicions. Vos agradaria que es fera realitat? Quines cartes afegirieu?

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *