Dubtes

Són els personatges de Vicentica, Monsterrat, Maruxa, Kattalin, Rocío, Juana i Almudena.

No, no ho és. Pots decidir no mostrar les cartes de mà que t’atorguen punts de cultura addicionals per no excedir els 8 o 9 punts que et demana el repte. També pots intercanviar personatges amb la levitació o sacrificar-los amb un cupcake per a eliminar punts del teu equip i no excedir els 9 punts.

Si eixe jugador conjura un Alakazum utilitzant el caràcter centralista d’Almudena, els Reis Mags només comptaran com un punt madrileny, ja que Almudena compta un punt madrileny per personatge, independentment de la cultura o nivell del personatge.

El caràcter centralista només s’aplica als personatges. Per tant, Almudena no transforma en madrilenys els objectes d’altres cultures (com la barretina o el botafumeiro), però pot sumar els punts que aporten els amulets multicolors.

No, ja que les pocions de dau, com totes les altres pocions, només s’utilitzen en combats. Ara bé, tingues en compte que la caldera de la bruixa desgraciada sí que sumarà en estos casos, ja que suma 1 punt en totes les tirades de dau.