Guanya una tassa pel #9dOctubre!

Per celebrar el 9 d’octubre, dia del poble valencià, La Fallera Calavera enceta una promoció molt especial. Regalem una tassa a les tres millors fotografies que incloguen una de les següents cartes: Jaume I, 9 d’octubre (ampliació) o la senyera calavera (ampliació).

Com funciona el concurs?

Agafa una d’estes cartes i fes una foto original per celebrar el 9 d’octubre. Després penja-la públicamentInstagram o Twitter:

  • Si participes en Instagram: inclou les etiquetes #9dOctubre i #LaFalleraCalavera. A més, seguix i etiqueta el compte @lafalleracalavera.
  • Si participes en Twitter: inclou les etiquetes #9dOctubre i #LaFalleraCalavera. A més, seguix i etiqueta el compte @falleracalavera.

Tens de temps fins el 9 d’octubre a les 23.59. Triarem les tres millors fotos en base a la seua qualitat tècnica i estètica o al seu enginy i gràcia. Els guanyadors rebran gratuïtament una tassa al seu domicili i podran escollir entre cinc models diferents: La Fallera Calavera, la Delicà de Gandia, Jaume I, les Monleonetes i la Bellea del Moc.

Molta sort!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *