2017, un any de rècord per a la Fallera Calavera

2017 tanca com un any de rècords per a La Fallera Calavera. El joc bàsic ha superat les 16.000 unitats venudes –un augment de vendes d’un 77% respecte a l’any anterior-, mentre que l’expansió ja va per les 6.500 (una pujada d’un 46% en 2017). El llibre de La Fallera Calavera, editat per Sembra Llibres, també continua amb el bon ritme i ja situa a les llibreries la 8a edició de la novel·la. A més, en la Plaça del Llibre de València de 2017 va ser un dels tres més venuts en literatura juvenil.

2017 també ha sigut l‘any en què s’ha començat a distribuir una nova carta extraordinària: Ausiàs March. Este personatge exclusiu no està a la venda i només es pot aconseguir en campionats i promocions especials. És per això que s’han realitzat més de 30 tornejos en poblacions tan diverses com València, Altea, Tavernes de la Valldigna, Onda, Xàtiva o fins i tot Barcelona. Estos esdeveniments han sigut organitzats per ajuntaments, comissions falleres, colles de muixerangues o botigues de jocs de taula, entre d’altres.

En 2017 també s’ha plantat la primera falla de La Fallera Calavera. Concretament a Benicarló, on la comissió El Campanar es va atrevir a realitzar un monument en blanc i negre amb més de 20 personatges directament sorgits del nostre joc. L’artista Daniel Ballester en va ser l’autor, que va rebre un 5é premi i l’admiració i felicitacions de benicarlandos i visitants per un treball extremadament singular i fidel al producte original.

I encara n’hi ha més! 2018 es planteja com un any molt intens. S’espera l’arribada d’una nova carta extraordinària relacionada amb Chimo Bayo. El DJ ja ha fet una xicoteta presentació en vídeo del seu personatge.

A més, durant la primavera arribarà el nou joc de l’autor i il·lustradora de La Fallera Calavera. Es tracta d’Alakazum!, un joc de cartes on una bruixa valenciana, una catalana, una gallega, una basca i una andalusa intentaran salvar les tradicions de cadascun dels seus territoris davant la invasió del folklore nord-americà. Este joc estarà disponible en quatre idiomes i es distribuirà per tot l’Estat espanyol.

No descartem altres sorpreses per a enguany. Estigueu atents a les nostres xarxes si voleu anar descobrint totes les novetats de 2018!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *