2016, el millor any de La Fallera Calavera

Des de La Fallera Calavera, volem desitjar-vos bones festes i un feliç 2017.

2016 ha sigut l’any en què La Fallera Calavera s’ha consolidat com a marca d’entreteniment entre els valencians gràcies a la vostra confiança. En els darrers mesos hem publicat la 2a edició de La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia i la 4a edició del joc bàsic, la més ambiciosa de totes amb 4.000 jocs produïts. També Sembra Llibres ha distribuït la 6a edició del llibre de la La Fallera Calavera. Més de 60 punts de venda físics repartits per tot el territori valencià ja venen els nostres jocs.

2016 ha sigut també l’any en què més tornejos s’han organitzat. Casals fallers, botigues, associacions i ajuntaments han impulsat actes i esdeveniments relacionats amb La Fallera Calavera que han contribuït a donar a conéixer encara més la nostra proposta d’entreteniment. En eixe sentit, el campionat que es va realitzar el mes de juliol amb motiu de la Gran Fira de València o el que va tindre lloc en Tots Sants en el Museu Valencià d’Etnologia han suposat un impuls definitiu per a la zombi valenciana.

El Tio Canya, la primera carta extraordinària, també ha arribat en 2016. Es tracta de la primera d’una sèrie de cartes molt exclusives que no estan a la venda i que només poden aconseguir-se mitjançant tornejos, actes i promocions especials. Una forma de seguir donant vida a este modest fenomen que no para de créixer.

I en 2017 esperem seguir evolucionant. La primera cita important la tindrem a Benicarló, població fallera que plantarà la primera falla infantil basada en La Fallera Calavera. Una mostra més del suport popular que ha aconseguit este joc de cartes finançat amb micromecenatge.

Esperem que en 2017 ens continueu acompanyant en este emocionant viatge. Gràcies per la confiança i bones festes!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Required fields are marked *